Ons bedrijf

V.I.A. Project Service B.V. en V.I.A. Project Service Int. voeren al bijna 20 jaar grote en minder grote interieurprojecten uit in Nederland en Europa. Als “Interior Creators” kunnen wij vanaf het allereerste begin een concept ontwikkelen, d.m.v. een aantal schetsontwerpen. Daarna kunnen we het volledige interieurplan uitwerken en het project begeleiden tot aan de finale oplevering toe.

Voor de interieurprojecten werken we samen met diverse architecten. Tevens werken wij nauw samen met een meubelfabriek uit Tsjechië, die voor ons ook veelal de ontwerpen en technische uitwerkingen verzorgt.

Wij maken zelfstandig een complete budgettering voor uw toekomstige project, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van alle voorkomende kosten.

Bij het inkopen van goederen heeft V.I.A. Project Service zich zeer uitgebreid in de markt geïnformeerd om tot een zo juist mogelijke mix van kwaliteit en prijs te komen. Er komen vele producten uit het buitenland, waaronder Engeland, Italië, Tsjechië, België en Duitsland.

Op het gebied van diensten bieden wij vele mogelijkheden zoals; schilderen en behangen, vloeren leggen, diverse type plafonds en wanden aanbrengen, speciaal meubilair op maat laten maken en plaatsen, verlichting aanbrengen, gordijnen, bedden en beddengoed vervaardigen en plaatsen, natte ruimtes betegelen en voorzien van sanitair of bijvoorbeeld kantoormeubilair installeren.

Natuurlijk kunnen wij ook uw project managen, waarbij een projectmanager regelmatig op de werken aanwezig is. Hiervoor kunnen wij in samenwerking met u een planning opstellen. Wij zorgen dan voor het logistieke gedeelte, zoals transport, inhuizen, verticaal transport, het plaatsen, het meten en het opleveren.

Kortom, V.I.A. Project Service is een flexibel bedrijf dat openstaat voor alle typen en grootten interieur waar dan ook in Europa.

Wij hopen ook ú te kunnen begroeten als klant.